945 Barcelona Drakt Alejan

.

Men Sheyi Ojo stakk hjemme i området, og Kieffer Moore satte inn en heading for å bringe Cardiff i nivå da de forbedret seg markant etter intervallet.

Hvis denne sesongen handler om konsolidering i toppklasse for United, var dette nok et tegn på et godt organisert lag som gjorde det vanskelig for en av ligas bedre sider.

Mens hun aldri var kaptein på siden, sier Baker at Rodman var den slags spiller som ledet med et godt eksempel; hun visste når det var på tide å knuse og jobbe, men hun satte også stor pris på å ha det bra med de rundt seg.

Fram til det tidspunktet kunne spillet virkelig ha hatt nytte av et tredje lag der ute som faktisk ønsket ballen. Det første målet var sentralt i en konkurranse mellom to kontringslag fordi det gjorde det mulig for målscorerne å spille hvordan de foretrakk. Spurs måtte åpne seg, en oppgave som ble vanskeligere ved å miste Giovani Lo Celso til en muskelskade bare noen få minutter etter pause. Gareth Bale kom inn for Tanguy Ndombele ved halvtid, men han og Lucas Moura, som erstattet Lo Celso, skapte verdifullt lite. Liverpool Drakt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *