344 Paris Saint Germain PSG Drakt FelixA

.

I tillegg gikk Eduard Atuesta, en nøkkelspiller på midtbanen, glipp av de seks siste kampene i MLS-sesongen 2021 på grunn av en skade, og Eddie Segura måtte gjennomgå en kneoperasjon som hindret ham i å spille store deler av året. . Så det er ikke Bradleys feil, men sjefene i Los Angeles er klare til å skille lag med ham og starte på nytt neste år.Los Angeles Galaxy visste at hvis de vant hjemme mot Minnesota United, ville de ta en plass i MLS Cup-sluttspillet i 2021. Scenarioet var perfekt for laget med flest titler i ligaen fordi de avsluttet den ordinære sesongen hjemme på Dignity Health Sports Park og de hadde fremtiden i egne hender.

United ble utklasset på hjemmebane av en av sine argeste rivaler for den andre kampen på lørdag da de falt til 2-0-tap mot Manchester City.

Rapporter tyder på at Tottenham vil nekte å gjøre forretninger, men insisterer på at talismanen deres ikke skal selges til en Premier League-konkurrent.

Han har bare spilt fem kamper i alle konkurranser på klubbnivå i 2021, totalt 395 minutter på banen, mens hans siste opptreden for Spania var mot Kosovo i mars. Arsenal Drakt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *